over mij

Het is mijn missie om mensen te begeleiden naar een gezonde en actieve leefstijl, zodat ze lekker in hun vel zitten en elke dag weer het beste uit zichzelf kunnen halen. Het gaat dan niet alleen om een gezond eet- en beweegpatroon. Aandacht voor een goede balans tussen werk en privé is minstens zo belangrijk, net als het zoeken naar manieren om zo optimistisch en positief mogelijk in het leven te staan.

“Als coach ben ik geïnteresseerd in alles wat mensen beweegt. Ieder mens is voor mij uniek en fascinerend.”

Ik ben Kerstin Fritsche, van huis uit sociaal psycholoog en gediplomeerd leefstijlcoach met een passie voor gezond eten en bewegen. Als coach ben ik geïnteresseerd in alles wat mensen beweegt. Ieder mens is voor mij uniek en fascinerend. Ik ben daarom erg nieuwsgierig naar jouw persoonlijke drijfveren en doelen. Naar wat jij denkt en voelt en waar jij hulp bij nodig hebt.

Wat kun je van mij verwachten? Allereerst ga ik goed naar je luisteren. Ik geloof niet in kant en klare oplossingen, maar in op maat gemaakte plannen. In onze gesprekken gaan we daarom samen op zoek naar de aanpak waar jij je het prettigst bij voelt en die het beste past bij jouw manier van leven

Tijdens onze coaching sessies zal ik je veel vragen stellen; vragen die ervoor zorgen dat je (anders) over jezelf en over uitdagingen gaat nadenken. In de gesprekken die we voeren bied ik je tools voor (zelf)inzicht en verandering. Met deze gereedschappen word je je stap voor stap bewuster van je eigen gedrag en vergroot je jouw kennis en vaardigheden om je leefstijl blijvend te veranderen.

Verandering vergt een lange adem. Het is niet altijd gemakkelijk. Ook tijdens deze moeilijk momenten ben ik er voor je, om je te motiveren en te enthousiasmeren om de gezondste, beste versie van jezelf te worden.